Doorgaan naar hoofdcontent

Blog 7 ~ Shop till you drop at Mi sueno

hello beauty`s

Vandaag een Shop till you drop blog! want welke vrouw houd nou niet van shoppen.
Ik in ieder geval wel, ik weet niet ik krijg er altijd een soort van voldoening en rust van als ik heb geshopt ben ik de enige gek die dit heeft?
Vroeger winkelde ik echt 1 keer per week, niet dat ik ook elke week met tassen vol thuis kwam maar zeker wel met 1 item.
Oke maar genoeg over mezelf voordat ik weer weg dwaal, terug naar het onderwerp van vandaag een shop till you drop blog.

Deze keer schrijf ik hem over een van mijn favoriete winkels Mi sueno ♡♡
Eigenlijk kom ik al best lang in deze winkel en vind ik het altijd gezellig om er te zijn, ik kan er ook nooit maar even snel langs aangezien ik altijd wel minimaal 3 kwartier blijf plakken.
Dat is niet alleen vanwege de leuke kleding maar ook vanwege het gezellige altijd lieve personeel dat er werkt.
Zelf vind ik dat altijd wel een must in van die kleine winkeltjes, omdat je toch wat meer in contact bent met het personeel.

Mi sueno is een winkel met kleding, schoenen, tassen en accessoires, ze hebben niet alleen voor de smalle maatjes maar ook voor de dames met een wat groter maatje, kortom hebben ze voor ieder wat wils.
Ook de prijzen zijn verschillend zodat er voor iedereen en elk budget wat is.
Als je binnen komt in Mi sueno merk je gelijk een stukje van gezelligheid en een stukje van rust, en met die rust bedoel ik dat alles goed overzichtelijk is en heel fijn alles hangt op kleur!
Ik weet niet dat is bij mijn echt een dingetje, als een winkel erg druk en onoverzichtelijk is vind ik het gelijk een stuk minder prettig om er te shoppen ( misschien ben ik gewoon een beetje gek, maar weet zeker dat meer vrouwen dit hebben toch?)

Owja misschien wel handig van mezelf om jullie even te vertellen wie wat waar over de winkel ( zit natuurlijk weer eens te dromen en de helft te vergeten) zodat jullie beauty's er een kijkje kunnen nemen.
Mi sueno zit gevestigd op een paar verschillende locaties:
- Haarlem
- Zandvoort
- Hoofddorp
- Noordwijk
Voor als dit niet in de buurt is zijn ze natuurlijk ook te vinden op internet met een webshop! Deze link staat vermeld onder aan de blog.
De vestiging waar ik zelf altijd kom is in Hoofddorp, de winkel is te vinden in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum.
De winkel is zelfs 7 dagen per week geopend! ( erg handig voor de shopaholics onder ons, waaronder natuurlijk ik ook weer val)  op vrijdag hebben ze koopavond en zijn ze geopend tot 21:00.
In deze tijd is sociale media een van de belangrijkste spots, type mi sueno in op Facebook of Instagram en tada ook daar kan je ze volgen over de nieuwste items en de fashion van nu.

Ik zal jullie hieronder met een paar foto's alvast een kijkje geven in dit leuke winkeltje, maar het is natuurlijk nog het beste als je zelf een kijkje komt nemen !




























- My soft vest: 39,99
- High neck basic black: 24,99
- Red legging pants: 14,99
- Love necklace: 19,95




Website mi sueno: 
https://www.misuenomode.nl/

♡♡♡♡♡♡



Xoxo cheey 




Reacties

Populaire posts van deze blog

Wie ben ik ?

Haai lieve lezers♡ Super leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog !! Veel plezier Het heeft even geduurd voordat ik het zeker wist maar nu gaat het dan toch echt gebeuren IK GA BLOGGEN!! Ik vond het een beetje spannend om er aan te beginnen want waar moet je nou over schrijven en wat vinden lezers nou echt leuk om te lezen, al die vragen spookte door me hoofd. Maar uiteindelijk dacht ik bij mezelf ik ga gewoon schrijven over dingen die ik leuk vind en de dingen die ik doe en mee maak in me leven.  Mijn blog gaat daarom zoals jullie misschien al hebben gezien over... - fashion - beauty - food - mijn leven Dit zijn de dingen die ik namelijk erg leuk vind en waar ik graag mee bezig ben !  Op mijn blog komen elke week verhalen over fashion en beauty, tips en tricks, foto's, recepten en een kijkje in mijn leven. Ik zou het super leuk vinden als jullie in reacties vragen en ideetjes plaatsen zodat ik hiermee aan de slag kan op mijn blog en jullie lezer dus veel lees ple

Blog 8 ~ welkom to my wonderland🦄

Hallo beauty's Vandaag een korte blog over super leuke kousen die een nieuwe trend gaan worden, misschien als je ze ziet denk je ow die zijn voor kinderen maar ik heb ze aangehad voor een shoot en geloof me ze zijn super leuk! De nieuwe kousen trend heet Madmia en zijn al een ernorme hit in Australië waar het merk vandaan komt ♡♡♡♡♡ Het zijn kousen met felle kleuren, gekke printjes, franjes en nog veel meer! Je hebt er zelfs schoenen en tassen van, maar dat zal ik jullie hier onder allemaal laten zien. Hoe ik bij deze nieuwe trend ben gekomen? De dansschool waren ik vroeger jaren bij heb gedanst verkoopt deze exclusieve kousen en accessoires, en gebruiken ze bij outfits van hun hiphop wedstrijd teams. Toen ik de kousen zag kreeg ik gelijk een vrolijkheid over me heen, omdat de kousen zulke vrolijke kleuren en printjes hebben ik dacht gelijk dit is niet alleen leuk voor kinderen maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld aan te trekken in de zomer naar een festival? Of